Wednesday, March 31, 2010

test

jom test IQ anda...



nie cam ne nak start... nie...
ala hai cam main dam haji tu... click mana2 satu...
pastu makan.... sampai tinggal satu jer.... ha...

cam nie




mai kiter tengok siaper yang kener....

Tuesday, March 23, 2010

pantai chendering :

suaaasana... yang indah dan permaiiiiii.....
pohonnnn nyior pun melambaiiii....

ala... nie lagu ali cat nie... tapi tak tau tajuk dier.... tak per la....

nie la pantai yang aku tak miss kalau balik kampong.... tempat yang boleh mententeramkan jiwa yang kacau-bilau... tengok laut yang terbentang luas sambil mendengar deruan ombak.... fuh.... memang........ 'memang lah'

tapi memang best la tempat nie... tapi time balik kampong baru2 nie.... tak sempat nak mandi... pergi tengok jer... sebab angin kuat... tak sesuai nak mandi.... tapi tak per... jangan susah hati bulan 4 nie aku balik agi... mesti dah bleh mandi nyer...


anak buah aku tu... kalau aku balik jer.... mesti ajak aku gi tempat nie.... 'padahal orang yang menulis nie yang nak pergi sebenarnya tapi malu2 lak....'

aku selalu jer cakap kat anak buah aku... tu... 'kalau tak der orang mandi... kiter tak leh mandi...'
sebabnyer......

jeng jenjeng....


hah.... tu dier.... tu pasal la.... tapi aku gi jugak.... tapi mandi kat tepi jer... tak yah la gi ketengah nun...

kalau kail panjang sejengkal.... lautan dalam usah di duga.... kan...
tak yah la nak pancing ikan besar.... pancing ikan kecik.. dah la... aper.... ikan kecik ok aper... kan
nie tidak... nak jugak ikan yang lari dalam guni tu.... hem... menyampah betul..... kay la.

Monday, March 15, 2010

tuai padi

tuai padiiiii.... antaraaaa.. masakkk...
esok jangannnn... mmm... mmmm... mmmm..
intai kaseh.... antaaaraaa... nampakkkk...
esok jangan... rinduuuu... rinduann....

alamak menyanyi la pulak.... tapi tak ingat...

nak jer karok bawak lagu nie...

k.. minggu lepas tak buat aper...
ari jumaat tu gi main badminton... malam 8 sampai 10..
hoho... penat gak tu... walaupun kaki nie still lagi injured...
main kat tasek ampang hilir... best gak main kat situ...

esok nya lak main badminton gi.. 9 pagi sampai 11.00...
boleh dikatakan aku punyaer part time la tu... pada hari minggu tapi kali nie gi kat sport planet
ampang...

ari ahadnya lak... gi batang kali... check drive shaft naikkan aku.. sebab hujung minggu nie aku nak 'baaaaalik kampongg.... ho..ho.. hooooo.. balik kampong...'

ha... joyahsoprt ngan mirs. ecam.... kalau nak kirim aper-aper... bagitau
awal awal yer.... k..



tapi yang bestnyer malam tadi... tengok badminton
Lee chong wei lawan mamat jepun tu... Kenegi tako(betul agaknyer)...
aku tengok dengan fanatiknyer sampai tertepuk tangan time l.c.w dapat mate...
hooooo... dasyat...

saper yang tengok game tu yang sokong Tako... mesti tak puah ati...
sebab mate akhir tu tak betul.... k lah... same-same lah kiter g berlatih
main badminton kat sport planet ampang...
nak try jumping smash... skali...

aku nak main badminton sambil lari dalam guni... bleh ak...
ataupun menyemash sambil tangan dalam poket.... mesti nampak poyo kan....
ha... jln2 sambil tangan dlm poket... jangan lak jeles ngan aku kalau aku bleh
smash cam tu.... hahahahahahaha.....

akhir kata... sama2 sama lah bersukan untuk turunkan berat badan... acam...

Wednesday, March 10, 2010

tertido kat opis

terok betul ari nie,,
aku tertido kat opis,, lepas lunch
dan yang paling teruk tu bos aku yang kejutkan,, heh malu betul,,
bukanya aper ntah la raser best lak ari nie,, bleh jer tertido kat opis,, hem

Monday, March 8, 2010

177

tak der aper nak tulis,
tapi semalam g main badminton,, tapi ari nie sakit pinggang sebab terseliuh,, nak cakap terer tu tak la,, pastu gi kenduri member,, pastu g main bowling,, tu yang title 177 tu,, first time dapat cam tu,,
member aku cakap sebab main time maghrib,, entah la,, k
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...