Thursday, June 24, 2010

salam...

nak kongsi sikit... kalau korang belum tau...
aku selalu gak tengok movie.. pastu cari subtitle... dan paste kat dlm folder yang sama...
sebab tak berapa paham... kalau ada subtitle english tu dapat la paham sikit...

so aku pun ada gak terpikir... cam mana dia orang buat subtitle ni dan matchingkan ngan movie...
pastu ari nie.. entah cam mana... terserempak lak software nie...





kekadangtu ada gak subtitle yang kita daownload tak matching ngan video...
so dengan adanya software nie... boleh la aku edit nak cepatkan ker atau nak lambatkan...

so tu jer nak bagi tau... thank you..

jumpa agi..

1 comment:

joyahsport said...

dasat ah mu...baguih2...blk ni bleh ar apply kt file yg ade kt umah nun...tengkyu2..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...