Thursday, June 24, 2010

salam...

nak kongsi sikit... kalau korang belum tau...
aku selalu gak tengok movie.. pastu cari subtitle... dan paste kat dlm folder yang sama...
sebab tak berapa paham... kalau ada subtitle english tu dapat la paham sikit...

so aku pun ada gak terpikir... cam mana dia orang buat subtitle ni dan matchingkan ngan movie...
pastu ari nie.. entah cam mana... terserempak lak software nie...





kekadangtu ada gak subtitle yang kita daownload tak matching ngan video...
so dengan adanya software nie... boleh la aku edit nak cepatkan ker atau nak lambatkan...

so tu jer nak bagi tau... thank you..

jumpa agi..

Tuesday, June 22, 2010

seakan sama tapi tak serupa

salam...

tengah asyik duk godek cari schedule world cup nie terjumpa lak gambor ronnie... pastu teringat lak yang ronnie nie cam muka drumer kump. wings yang aku minat tu...

skali terjumpa lak... tapi seakan sama kan...

sorang tu main bola... yang sorang agi drumer...

tapi yang tak tahan tu... rambut pun lebih kurang sama....



k... bye...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...