Monday, March 15, 2010

tuai padi

tuai padiiiii.... antaraaaa.. masakkk...
esok jangannnn... mmm... mmmm... mmmm..
intai kaseh.... antaaaraaa... nampakkkk...
esok jangan... rinduuuu... rinduann....

alamak menyanyi la pulak.... tapi tak ingat...

nak jer karok bawak lagu nie...

k.. minggu lepas tak buat aper...
ari jumaat tu gi main badminton... malam 8 sampai 10..
hoho... penat gak tu... walaupun kaki nie still lagi injured...
main kat tasek ampang hilir... best gak main kat situ...

esok nya lak main badminton gi.. 9 pagi sampai 11.00...
boleh dikatakan aku punyaer part time la tu... pada hari minggu tapi kali nie gi kat sport planet
ampang...

ari ahadnya lak... gi batang kali... check drive shaft naikkan aku.. sebab hujung minggu nie aku nak 'baaaaalik kampongg.... ho..ho.. hooooo.. balik kampong...'

ha... joyahsoprt ngan mirs. ecam.... kalau nak kirim aper-aper... bagitau
awal awal yer.... k..



tapi yang bestnyer malam tadi... tengok badminton
Lee chong wei lawan mamat jepun tu... Kenegi tako(betul agaknyer)...
aku tengok dengan fanatiknyer sampai tertepuk tangan time l.c.w dapat mate...
hooooo... dasyat...

saper yang tengok game tu yang sokong Tako... mesti tak puah ati...
sebab mate akhir tu tak betul.... k lah... same-same lah kiter g berlatih
main badminton kat sport planet ampang...
nak try jumping smash... skali...

aku nak main badminton sambil lari dalam guni... bleh ak...
ataupun menyemash sambil tangan dalam poket.... mesti nampak poyo kan....
ha... jln2 sambil tangan dlm poket... jangan lak jeles ngan aku kalau aku bleh
smash cam tu.... hahahahahahaha.....

akhir kata... sama2 sama lah bersukan untuk turunkan berat badan... acam...

7 comments:

.::WaNiE::. said...

huh semangattt :p

joyahsport said...

ha ha...yo o jek...nk kepok leko 10hengget...

kicapcuka said...

joyahsport: baaiiiiiikkkkkk.... (nada shin can)

blurr33 said...

bad.. aku nak kirim ko potong rambut.. menyampah aku tgk rambut ko.. biar aku sorang je rambut tebal kat opih..

kicapcuka said...

elehh... setakat rambut panjang cam rambo... nak eksyen... aku tak heran lar... aku tau sebab aper nko suruh aku potong rambut... sebab ngko jeles kan... kan... bile ngko nak update jln2 sambil tangan dlm poket tu.... aku dah tak sabar nie

parzelli said...

turunkan berat badan bad??... adeh, aku tgk ko nie skunk pun dah kurus... nnti tinggal rangka jer dowh.. kuikuikui...

kicapcuka said...

lili nie... aku nie memang lah tak berape gemuk... tapi berat badan aku makin naik semenjak bergelumang dalam bidang sukan nie... (che wah)...

jangan lupa jumpa kat gelanggang nanti...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...